Lenvik menighet > Barn og Unge > Lys Våken
21. februar 2020
  |  Logg inn
INFOBREV

Rossfjord jenter og gutter i 6. & 7. klasse, se her!

Hvert år er det invitasjon til arrangementet "Lys Våken".

Denne gang blir det 15. - 16. februar 2020 i Rossfjord kirke/Flerbrukshuset).

Invitasjonsbrev er her.

Påmelding til LysVåken 2020
Lys Våken

LysVåken

En helg med overnatting i kirka: en unik mulighet til å være med og vise at kirken er et sted der barna hører hjemme.

Lenvik menighet arrangerer LysVåken- helg i kirka for 6.klassinger ved alle skoler i Lenvik, unntatt Rossfjord skole: 11. - 12. januar 2020 i Finnsnes kirke.

Kontaktpersoner: Merete Rustad mob. 954 59 778 eller Ruth-Astrid Stellmacher 95089912.

LysVåken-samlinga starter lørdag ettermiddag, og avsluttes med Lysvåken-gudstjeneste på søndag

LysVåken betyr overnatting, lek, ny kunnskap - og kanskje noen nye venner?

Rossfjord skoles 6. og 7.klassinger inviteres til LysVåken 15.-16.februar i Rossfjord kirke/Flerbrukshuset. Kontaktperson i Rossfjord: Thor-Arne Ervik (mob. 921 10 352)

Hva er LysVåken?
LysVåken - helg med overnatting i kirka: en unik mulighet til å være med og vise at kirken er et sted der barna hører hjemme.
LysVåken er et gratis arrangement, der vi ber om hjelp fra foreldre / besteforeldre / faddere til den praktiske gjennomføringen, bl.a. med matlagingen.
Vi arrangerer et tiltak som skal nå bredden i en aldersgruppe, uansett funksjonsnivå. Navnet LysVåken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er LysVåken for oss.

Mange menigheter gjennomfører LysVåken natt til første søndag i advent. Vi samles til LysVåken like før sola og lyset er tilbake her hos oss!

Vi vil at 6.klassingene får oppleve:
En kirke som rommer alle - hele døgnet, hele livet!

Vi vil at foreldrene får oppleve:
En kirke som deler tradisjoner og verdier - hele døgnet, hele livet!

Vi vil at menigheten får oppleve:
Fellesskap som gir glede og energi - hele døgnet, hele livet!

Vi vil at omverdenen får oppleve:
En nyskapende kirke som gir omsorg - hele døgnet, hele livet!

Bilder fra Lys Våken i Finnsnes kirke 19.-20. januar 2013
Lys Våken i kirka

LysVåken – helg med overnatting i kirka:

En unik mulighet til å være med og vise at kirken er et sted der barna hører hjemme.

Vi vil at 6.klassingene får oppleve:
En kirke som rommer alle – hele døgnet, hele livet!

Vi vil at foreldrene får oppleve:
En kirke som deler tradisjoner og verdier – hele døgnet, hele livet!

Vi vil at menigheten får oppleve:
Fellesskap som gir glede og energi – hele døgnet, hele livet!

Vi vil at omverdenen får oppleve:
En nyskapende kirke som gir omsorg – hele døgnet, hele livet!