25. september 2018
"Syng ut - det er jul!" - Lenvik Menighets Julekonsert

En familievennlig julekonsert med:

• Barnekor og Ungdomskor
  • Soloists som Åshild Norbakken, Dilani Johnson, Susanna Blamire
  • Kirkeband

Søndag 17. desember 2018, Finnsnes kirke, Kl. 18.00

Voksen kr. 100,  Barn kr. 50, Familier kr. 200

HJERTELIG VELKOMMEN!!!!

"Syng ut - det er jul!" - Lenvik kirke Julekonsert

På søndag 17. desember er det Lenvik menighetens julekonsert. Tittelen gir et godt inntrykk av innholdet! En familievennlig konsert med mye sang!

At julen er en av de største høydepunkter i kirkeåret gjør det helt naturlig å synge ut evangeliet om Jesus, "Gud i en kropp", født på jorden for å frelse oss. Programmet er variert, med innslag av Finnsnes kirkes barnekor og ungdomskor, kirke band, og flere solister. Her er en smakebit av innholdet til konserten:

Åshild Wesnes Norbakken (sang) trår frem med "Bereden väg för Herran", i en nydellig versjon av svensk gruppe "The Real Group". Åshild kommer fra Råde, men er nå bosatt på Finnsnes. Hun har alltid vært glad i å synge, og har vært med i flere kor samt opptrådt som solist ved ulike anledninger. I tillegg til å ha fordypet seg i sang og musikk på folkehøgskole har hun tatt musikkfag under lærerutdanningen. Hun synger mye i jobben sin som barnehagelærer.
Dilani Johnson synger "Iragayil Urainthidum Inayadra Iraiva", en sang i hennes morsmål, Tamilsk. Sangen handler om Gud og hans nærvær. Kirkeband spille med litt av øst møtes vest!
Susanna Blamire (eufonium) er solist i en nye arrangement av fire kjære julemelodier, sammen med Sarah Blamire (piano) og Jon Blamire (orgel). Susanna er en prisbeløpet og dyktig musikere, som er snart ferdig utdannet av Birmingham og Tromsø konservatorie.
Barnekoret fremfører tre store favoritter. "Min sjel synger til Herren" er en fryddeful versjon av Marias lovsang. "Haleluja, syng til Gud" er også en salme sats som er preget av det 'Hebraisk'. "Det er født en konge stor" er en modern vuggesang til Jesusbarnet.
Ungdomskor kommer med den vakre "Nord Norsk julesalme" (solist Kamila Jakobsen), og "Himlen i min favn" (som synges på svensk, i en flott flerstemt arrangement av Jon Blamire). Korets tredje sang er "Kim alle klokkene", med en splitterny melodi og sats. Solrun Borvik er dirigenten.

Kirkebandet stemme opp med "Himmel på jord", av Amund Enger og Jan V. Johannessen. I tillegg spiller bandet til barnekor og ungdomskor, spesielt under "Hør hvor englesangen klinger" med en ny, gledelig og fot tappende melodi av Steve Curtis Chapman.

Publikum og alle deltakene er invitert å være med i flere allsang, som "Nå er den hellige time", og "Deilig er jorden".

Konserten er cirka en time.

HJERTELIG VELKOMMEN!!!!

Søndag 17. desember 2018