28. mai 2018
Kirkesøndag med utdeling av Min kirkebok 4 i Finnsnes kirke

4-åringer med familie og faddere inviteres til en innholdsrik søndag 18.februar.

Det blir gudstjeneste, en samling der vi skal leite etter skatter i Bibelen, lunsj, aktiviteter og lek.

KIRKESØNDAG MED DÅPSSKOLE

Barn som har fylt/fyller 4 år i første halvdel av året (januar - juni) og bor på Finnsnes, Silsand og i Trollvik, inviteres med sine familier og faddere til:

Kirkesøndag i Finnsnes kirke 18.februar

Program for Kirkesøndagen:

• Kl. 10.40: Velkomst, registrering
  • Kl. 11.00: Familiegudstjeneste med utdeling av Min kirkebok 4
  • Kl. 11.50: Samling for 4-åringene m/familie. Vi oppdager skatter i Bibelen
  • Kl. 12.20 Vi spiser lunsj sammen
  • Kl. 12.40: Lek og aktiviteter (bl.a. hoppemadrass)

Familiegudstjenesten starter kl. 11.00 - og invitert til kirka er 4-åringer som er født i første halvår av 2014, og som er fra Finnsnes, Silsand og Trollvik! Det er lurt å være tidlig ute til gudstjenesten, så vi kan registrere 4-åringene før vi starter.

Påmelding til Kirkesøndag (pga. matserveringen) seinest torsdag 15. februar til:

Si fra om 4-åringens navn, antall som kommer fra familien (barn/voksne), og om det er allergier e.l. vi må ta hensyn til!

Brevet som ble sendt ut kan leses her.