22. august 2019
Sommer konsert

Finnsnes kirkes barnekor, ungdomskor og kirkeband bidra med gjester Singing Ladies inviterer alle til en spennende, variert og stemningsful konsert med musikk til en sommer kveld, uansett om solen skinner eller ikke!

Søndag 2. juni,    Kl. 18.00    Finnsnes kirke

Billett prisen er kr. 100 til voksne, og kr. 50 for barn.

Kafe etterpå.

HJERTELIG VELKOMMEN

Kantor Jon Blamire forteller om at han tror det er virkelig noe for alle i programet. "Musikken er veldig variert. Vi virkelig glede oss til konserten, og særlig innslaget av vår gjest sanggruppe, Singing Ladies".

Singing Ladies var dannet så nylig som 2019. Gruppen består av 11 av Lenviks fineste sangeriner, med Ingvild M Moldsvor og Ingebjørg Steinheim som musikkalske ledene. Ingvild sier "Vi er en gjeng med damer som  først og fremst liker å synge. Og vi foretrekker sanger med gode tekster! Vi synger fortrinnsvis kristne sanger. Og vi koser oss i lag!". Konserten er deres andre oppdrag. De skal synge Gods promise, Sing unto the Lord a new song, Mine tider (E Langseth og Jon Lotterud), og Hold me now (Kirk Franklin). Oversettelser av de engelske tekstene visses på skjerm.

Ungdomskor fremføre deres egen valg av vakker sommer sanger, med "Drømmen kan du alltid eie" og "Kom sommarvind"(tekst av Arvid Hanssen, melodi av Tove Karoline Knutsen, kor sats Jon Blamire), "Så grønn en drakt" (Sommerpsalm av Carl David af Wirsén og Waldemar Åhlen), og  "You say" (Lauren Daigle).

Barnekoret og Gullongan synge en blanding av deres alle favorite livsfull lovsanger, ledet av dirigenten Nina Olsen.

Selvfølgelig er Kirkebandet med til å akkompagnere korene. De også trå på med "Da lyse en sol" i lag med Leif Jakobsen på gitar, og "King of kings", en mektig lovsang av Jarrod Cooper.

Alle deltakkene er med på "Lov Gud i Hans helligdom" en energisk gjendiktning av Bibelsk salme 150 med melodi og sats av Jon Blamire.

Håkon Olsen leder kvelden som konferansier.

Publikum er invitert å synge med en festelig medely av Norsk sommersanger.

Som alltid, er det servering av kaffe, saft og kake etter konserten.

Søndag 2. juni,    Kl. 18.00    Finnsnes kirke

Billett prisen er kr. 100 til voksne, og kr. 50 for barn.

HJERTELIG VELKOMMEN