Lenvik menighet > Forsiden > Aktuelt
19. november 2019
Konsert “Til Minne & Trøst”

Fredag 1. november, kl. 20. i Finnsnes kirke

En vakkert og intim konsert, med en sterk kobling til Allehelgens. Dikt, lassisk stykker, og velkjent norske sanger.

Etter konserten er alle invitert inn til servering av kaffe og kake i regi av Finnsnes Kirke Forening.
Konserten er gratis.

Konsert “Til Minne & Trøst”

På fredag 1. november er det en vakkert og intim konsert i Finnsnes kirke. Med en sterk kobling til Allehelgens, konserten er “Til Minne & Trøst”. For mange er Allehelgens en stund å tilbringe tid på refleksjon og ettertanke. Gjennom kjente og kjære sanger, musikk og dikt er konserten en invitasjon til takknemlighet, særlig for de som er nå borte, og et sted å finne trøst og ro. Musikken er en variert blanding av klassisk stykker, velkjent norske viser og noen relativt nye sanger. J.S. Bach er til stedet med Kari og Lars Bremnes, og Jon Blamire.

Konserten er arrangert av Sarah og Jon Blamire og de er veldig spent å ha flere dyktige aktører i lag med dem. Gudrun Falck og Astrid Myrvang Hagen trår frem som vokale solister. Odd Fredriksen er med på gitar og sang, og Dag Erik Larssen synger og spiller bass. Siss-Marit Andreassen bidra med utvalgte dikt som syer sammen musikken. “Vi inderlig håper at mange benytte seg av anledningen til en så meningsfullt opplevelse“, sier Jon, som har grunnet lenge over ideen til konserten

Konserten er gratis og begynner Kl.20.00.

Konsert innholer blant annet:

• Når du går (Kari Bremnes)
  • Å kunne skrive på himmelen (Lars Bremnes)
  • What a Friend I've found (Martin Smith)
  • Gje meg handa di venn (Sondre Bratland)
  • O bli hos meg
  • Æ ror aleine (Tonje Unstad)
  • Det finaste eg veit (Hellbillies)
  • Jesu, joy (J S Bach)
  • Pie Jesu (Andrew Lloyd Webber)
  • Herre, hør min bønn (Jon Blamire)
  • Blott en dag (Lina Sandell)
  • I trust in You alone (Jon Blamire)
  • The best is yet to come (Linda Jones)
  • Dikt

Om deltagerne

Astrid Myrvang Hagen

Astrid er opprinnelig fra Rossfjordstraumen og bor på Finnsnes. Hun synger nå i Senja Gospel og er ofte benyttet som solist på konserter og i private anledninger. Sist opptreden på Finnsnes kulturhus var sammen med Dan Lorentzen på hans konsert "Ca halvveis". Astrid har et variert repertoar fra klassisk sang til gospel, pop og blues. Hun har oppdrag i Trondheim i slutten av oktober og setter seg på flyet til Oslo for å underholde Nord-Norgelaget i slutten av november.

Odd Fredriksen

Odd, kjent som en halv del av Senjas «Simon and Garfunkel», vokst opp i Grasmyr. Han er en dyktig gitarist og vokalist som har spilte i flere band her i området. Han er sjelden i at han har mestret klassisk, akustisk og elektrisk gitar. I tillegg er han kjent for hans egen skrevet sanger.

Dag Erik Larssen

Dag er en dyktig musikker, som vokst opp i området. Han begynte å spille gitar som 13-åring, trommer 16-åring, og senere bass i et annet band, sammen med Odd Fredriksen, Steinar Steffensen og Raymond Lind. I 18 års alderen flyttet han til Tromsø og fant raskt et danseband som trengte bassist. Han fortsatt i forskjellige danseband i Drammen og Harstad. I 40 års alderen bli han kristen, og da spilt gitar i Metodistkirka i Harstad. I 2019 flyttet Dag tilbake til hans fødested og spille nå i Finnsnes kirkeband.

Sarah Blamire

Opprinnelig fra England, Sarah har drevet med musikk i kirken helt fra barndom av. Etter en stund i USA i lag med mannen hennes, kantor Jon Blamire, er hun nå kirkemusiker i Lenvik menighet. Under konserten synge Sarah mezzo sopran og spiller både orgel og tangent.