Lenvik menighet > Forsiden > Aktuelt
25. februar 2020
Lederhelg for 8.kl. -3.VGS - Holmen leirsted

Er du leder? Vil du bli leder?
Eller lurer du på hva det er å være leder?
Kom sammen med andre som deg og ha en egen helg sammen, der vi gjør ekstra stas på deg og gir deg mer av det du trenger som leder!

8.kl. -3.VGS

7.-9. februar 2020
Holmen Leirsted, Finnsnes

Er du leder? Vil du bli leder?
Eller lurer du på hva det er å være leder?

8.kl. -3.VGS

7.-9. februar 2020
Holmen Leirsted, Finnsnes

Last ned brosjyre.

Velkommen til Lederhelg!
Vi i Lenvik menighet og Acta - Barn og unge i Normisjon har lyst til å invitere akkurat deg til Lederhelg! Kanskje har du vært leder en stund, eller så vil du kanskje bli det. Kanskje lurer du på hva det vil si å være leder, eller kanskje har du ikke tenkt noe på det i det hele tatt.
Uansett er dette en helg der vi vil at alle skal kunne komme og bare være en deltager og ha det bra!
Du vil få undervisning om det å være leder og disippel. Det blir mulighet for å snakke om diverse tema som du ønsker å lære om. Det blir bra lovsang, forbønn og ledere å prate med om det du vil.
Det blir god tid til å ha det hyggelig med prat, snacks, spill og andre aktiviteter både inne og ute

Noen av lederne som skal være med

• Yngve Lorentsen, Actaleder, Region Nord
  • Frank Stellmacher, Ungdomsprest/Kateket, Lenvik menighet
  • Et team med studenter fra Acta Bibelskole i Stavanger blir med på det meste av helga. De har ansvar for lovsangen og er generelt en god gjeng å bli kjent med!

Husk å ta med:

• 1/2 brød og ett pålegg
  • Sovepose (eller sengetøy)
  • Laken (Uansett om du har med sengetøy eller sovepose!!)
  • Bibel/Nye Testamente (hvis du har)
  • Uteklær -Innesko eller tøfler
  • Evt. penger til kollekt (Frivillig)
  • Evt. penger til kiosk (Maks kr.70)(Også frivillig)

Påmelding innen tirsdag 4. februar!
Gå til nettsiden «checkin.no»,og søk opp «Lederhelg Holmen».
Der ligger også all informasjon
Lenvik menighet støtter sine ledere økonomisk . Ta kontakt med de.
Vi har en støtteordning i Acta, så det er ingen grunn til å ikke komme på leir selv om man kanskje kjenner på at man ikke ha råd akkurat nå! Bare ta kontakt med oss. Ikke la noe hindre deg!
Mail: acta.nord@normisjon.no
Actaleder Yngve Lorentsen tlf: 99 09 33 28

Reise
Båt (og Buss) Fra Tromsø kan du ta Hurtigbåt kl.16.20 til Tennskjær (OBS: Ikke båten til Finnsnes). Fra Tennskjær tar du buss videre til Holmen Leirsted (si ifra til sjåføren) Fra Harstad kan du ta Hurtigbåt kl.17.00 til Finnsnes. Når du melder deg på må du si ifra om at du trenger skyss fra Finnsnes ut til Holmen! (Gjelder de fra Harstad, eller de som kommer med buss fra andre plasser.) Hvis du kommer fra andre steder, sjekk 177.no eller ta kontakt.