Lys våken


Hva er Lys våken? Lys våken er en natt i kirka, som handler om at vi skal være våkne for det som skjer i oss og rundt oss.

Lys våken

Vi har lyst til å vise at kirken er et sted der barna hører hjemme. Helgen 20.-22. januar arrangerer Lenvik Menighet en gratis Lys våken helg på Finnsnes, for 6. klassinger. 

Påmeldingsskjema ligger her.

Nærmere informasjon om helgen finner du nedenfor.

Vi starter fredag 20.1 kl. 18 i Finnsnes Kirke. Der skal vi leke, spise god mat, bli kjent med andre, utforske kirka og overnatte til lørdag 21.1. Vi avslutter lørdag kl. 14, og barna inviteres tilbake til gudstjeneste søndag 22.1 kl. 11, for å få utdelt sin egen bibel. Familie og venner ønskes også hjertelig velkommen til gudstjenesten. Vi planlegger en del uteaktiviteter, så ta med gode klær! 

Pakkeliste:

  • Utetøy
  • Sovepose og liggeunderlag
  • Toalettsaker
  • Innesko
  • Bibel (hvis du har)
  • Godt humør!

Vi er avhengige av å ha med voksne som kan hjelpe til med å være nattevakt (hele eller deler av natta) for å gjennomføre overnattingen. Gi beskjed i kommentarfeltet ved påmelding dersom du/dere har anledning til å bidra. Flere hjelpere betyr kortere vakter! Bidrag som kjøkkenhjelp til måltid, eller kakebaker, er også kjærkomne! 

Vi tilrettelegger gjerne slik at alle som vil kan være med på Lys våken. Gi gjerne beskjed ved påmelding om allergier eller andre behov vi bør vite om.

Spørsmål? Ta kontakt med Merete (954 59 778) eller Susanna (918 08 842)

Velkommen!

Tilbake